Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Voor de meeste mensen is het verkopen van een huis geen dagelijks werk.
Tussen het bepalen van de vraagprijs en het passeren van de akte bij de notaris moet heel wat werk worden verzet.
 
Verkoopbrochure
Alle foto’s voor Funda, website en luxe verkoopbrochures worden gemaakt door een vakfotograaf en zullen worden meegegeven aan aspirant-kopers zodat zij in alle rust uw woning nog eens kunnen “beleven”. Daarnaast werk ik ook met digitale brochures en besteed ik extra aandacht aan de pluspunten en bijzondere karakteristieken van uw woning. En uiteraard bepaal ik in overleg met u de vraag- en verkoopprijs.

Presentatie
Via mijn eigen website en www.funda.nl is snel bekend dat uw woning te koop staat. Maar er zijn nog diverse aanvullende mogelijkheden om uw woning te presenteren. Samen met u kiezen we voor de meest effectieve marketingstrategie.

Verkoop en afhandeling 
De bezichtigingen worden in goed overleg met u gepland, zodat u altijd ruim van tevoren weet wanneer ik met kandidaten zal komen. Daarna is het prettig dat u even wordt bijgepraat hoe de bezichtiging is geweest. Ik onderhandel voor u over de verkoopprijs en stel de koopovereenkomst op. Verder regel ik al uw juridische zaken, behartig ik uw belangen tot bij de notaris en ben ik aanwezig bij het tekenen van de akte. En ook ná de overdracht sta ik u uiteraard graag met raad en daad terzijde. In dit hele traject van verkoop en afhandeling staan duidelijkheid en heldere communicatie voorop. U bent dan ook steeds goed op de hoogte en staat nooit voor onaangename verrassingen.

Bent u voornemens uw woning te verkopen?
Dan heeft u belang bij een vlot verloop van de verkoopprocedure, een goed resultaat,
deskundige adviezen en optimale service! Ook bij een eventuele stagnerende verkoop!

U doet er goed aan mij als makelaar in te schakelen. Mijn persoonlijke en kleinschalige verkoopactiviteiten zullen u beslist aanspreken! Dit zal leiden tot een vlotte verkoop en de best mogelijke prijs voor uw woning.

Tarieven: 
Ik verwijs u graag naar het kopje "Nieuws" , waar in Vereniging Eigen Huis ingaat op de hoge courtages die veel makelaars hanteren.  Mijn tariet is transparant en duidelijk.

Verkoopbegeleiding: 1,15 % van de gerealiseerde opbrengst. (exclusief BTW).  Dit courtagetarief is inclusief de volgende zaken: een professionele fotograaf, styling, luxe brochures, 360 graden foto,s, meetrapportage en plattegronden 2D en 3D, woonvideo in overleg, plaatsing Social Media en een "te koop" bord. U betaalt bij Pronk Makelaardij dus GEEN opstartkosten.


Nodig mij uit voor een gratis waardebepaling, een deskundig advies en informatie over mijn zéér gunstige tarieven.
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring