Mijn favorieten

Makelaar voor nieuwe dertigers

We worden er allemaal  niet jonger op en ook ik ontkom daar niet aan. Een nieuwe fase dient zich aan. Vijftig plussers dansen op de muziek van Armin van Buuren in de Johan Cruijff Arena, pophelden zoals Beatle Paul Mc Cartney en Rolling Stone Mick Jagger zijn zeventigers en weten niet van ophouden. Wereldwijd gaan de babyboomers met pensioen en naast tijd hebben velen ook geld en bezit. En ze zijn fit. De fase waar we ons weer jong willen voelen maar wel door de jaren wijzer zijn geworden en als 55 plusser dingen gaan afvragen. De kinderen zijn het huis uit en alles wordt te groot! Moeten wij ons huis aanpassen zodat we langer kunnen blijven wonen? Kunnen wij onze kinderen wellicht financieel ondersteunen? Als we nog wat willen moeten we het nu doen! Etc.
 
Om zaken een keer op een rijtje te zetten kan absoluut geen kwaad. Sterker nog: de hypotheekrentes zijn extreem laag en ook de woningmarkt heeft de crisis definitief achter zich gelaten. Vanuit mijn kantoor aan huis (bij veel mensen in de regio bekend als het “huis met de koe”) wil ik graag mijn jarenlange ervaring delen. Ik wil graag een keer samen met u vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden die er zijn waarbij Pronk makelaardij een gratis waardebepaling van uw woning maakt. De waarde van uw woning is immers  vaak de grondslag van te realiseren plannen. Voor meer informatie betreffende het onderwerp:
“Prettig oud worden” verwijs ik u naar mijn website:  Als u geïnteresseerd bent in een vrijblijvend gesprek verzoek ik u een email te sturen naar: andre@pronkmakelaardij.nl
 
Het is overigens niet zo dat alleen de 55 plussers bij mij terecht kunnen, uiteraard is iedereen welkom.