Mijn favorieten

Hypotheken

Hypotheken
Om mijn onafhankelijkheid te waarborgen bemiddel ik zelf niet in hypotheken. Ik heb overigens wel jaren bij een grote tussenpersoon in Alkmaar gewerkt waar ik hypotheekadvies gaf en vele hypotheken heb mogen afsluiten. Dus ik begrijp als géén ander hoe belangrijk een goed hypotheekadvies noodzakelijk is. Nu werk ik samen met Dennis Karté van Finzie, die u van een deskundig hypotheekadvies kan voorzien.

Verzekeringen
Ook op het gebied van overige diensten zoals verzekeringen en pensioenen werk ik met een zeer deskundig advieskantoor. Bij de adviseurs van Dé Verzekeringswinkel aan de Oudegracht in Alkmaar bent u in goede handen.

Persoonlijk gesprek
Hypotheken en verzekeringen gaan om geld, vaak veel geld. Een deel van uw salaris gaat er jarenlang naar toe, elke maand weer. U rekent zo op een veilig thuis en op reserves voor onverwachte uitgaven. Zoiets belangrijks regelt u natuurlijk in een persoonlijk gesprek met  experts. Ze geven het beste financiële advies voor uw situatie en weten wat er precies kan en mag. Heel handig, want alle regels rondom geldzaken zoals hypotheken en verzekeringen veranderen jaarlijks. 

Adviseurs bij u in de buurt?
Kijk voor hypotheekadvies op de website van www.finzie.nl en voor overig financiëel advies op de website van www.de-verzekeringswinkel.nl